Uitnodiging Expositie Eye-Candy 21

Op zondag 9 december van 13:30 tot 17:00 vindt de opening van Eye-Candy 21 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door de gitaristen Remko Willems, Valentijn Willems en Joshua Smits.

Tijdens deze expositie is het werk van 10 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende 10 kunstenaars zijn tot en met 5 maart te bewonderen: Leo Gerritsen(sculpturen), Marja Verhage(sculpturen), Marlies Verda(schilderijen), J.P. van Opheusden(schilderijen), Didi Oberman(schilderijen), Philip de Rooij (schilderijen), Bojan Gurbaj(schilderijen), Gerard van Velzen(schilderijen), Walter Maas(wandobjecten) en Anita Ammerlaan(schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met stenen sculpturen, stalen sculpturen en wandobjecten van verschillende materialen en in verschillende stijlen. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00. Het kan zijn dat de galerie gesloten is i.v.m. de deelname door Anita Ammerlaan aan een kunstevenement.


Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39, Roosendaal
www.anitaammerlaan.com


Click on an image to zoom in